Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Участвайте в пролетното ни приключение и грабнете 10% отстъпка

Пролетно и цветно ни е! И няма как да е иначе! В магазина ни е пълно с шарени подаръци, които се грижат за нашите усмивки, докато разбира се,  не стане време да се погрижат за нечия друга усмивка - тази на новия им притежател!

Наближават Лазаровден, Цветница и Великден и от рафтовете ни намигат новите бижута в магазина - колиета, чокъри и обеци с флорални мотиви и изработени с истински цветя!

Усмихват ни се и нежните гривнички с елементи Сваровски - сърчица, пеперуди и детелинки в различни цветове, които предлагаме както в дамски, така и в детски варианти.

А наред с вечните рози, съвсем скоро ще Ви представим и новите ни предложения за цветя в красиви аранжировки, които остават свежи до цели 2 години. Вълнуващо, нали?

А искате ли да го направим още по-вълнуващо! Знаем колко е трудно да се суетиш с часове в избирането на подаръци, особено когато всичко ти харесва, но не знаеш кое точно да вземеш. Затова решихме да помогнем!
 

ИГРА С НАГРАДА

1,2,3...отстъпка спечели! Поръчайте 3 подаръка от нашите предложения и получавате 10% отстъпка!

За да участвате, просто  поръчайте 3 продукта от целия асортимент в сайта ни, а наш служител ще потвърди играта и крайната сума за плащане ще бъде коригирана във Ваша полза!

Пазарувайте разумно и щастливо онлайн, а ние Ви очакваме с нетърпение и в нашето  царство на подаръците в гр. София на ул. Софроний Врачански 25!

Така ще спестите доставката и ще можете да видите всичко на място, а нашите професионални консултанти ще Ви помогнат с избора и опаковката!

До скоро!