Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подарете на децата коледна магия

Коледа е магия, радост в детските очи, искри в очите, красиво украсена елха, сладки канелени емоции, дъх на портокал и разбира се много подаръци! Децата безспорно са най-големите почитатели на Коледа и с нетърпение и трепет чакат да видят подаръците под елхата! Не трябва да ги разочароваме, нали? Тази година ние, "елфите" на Podaraci.bg се постарахме много и вложихма цялата си обич и креативност, за да ви предложим разнообразие от вълнуващи коледни подаръци за децата

Ето някои празнични идеи, които ще зарадват малчуганите и ще запалят коледната искра:

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ПАМУЧНА ТОРБИЧКА ЗА КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ

Един чудесен подарък, в който да поставите още подаръци за любимата дъщеря, син, племенник. Изберете от разнообразие от дизайнерски картинки и персонализирайте с име на детето. Децата ще се влюбят в торбичките и след като си видят подаръците, поставени вътре, ще могат да си носят многократно торбичката за градина, училище, ваканция извън дома. 

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ДЕТСКА КОЛЕДНА КАЛЪФКА ЗА ВЪЗГЛАВНИЧКА

Кокетен персонализиран подарък за момче или момиче, който ще облече детската стая в коледна настроение. Подарете на вашия син, дъщеря, племенници. Изберете модел, персонализирайте с име и направете подаръка още по-емоционален! Подарете усмивки в детските очи и уют в стаята им. 

СЕРТИФИКАТ ЗА ПОСЛУШНИ ДЕЦА ОТ ДЯДО КОЛЕДА В РАМКА

Какъв по-прекрасен подарък за Коледа от магичен Сертификат за послушни деца, дошъл от Северния Полюс и подписан специално от Дядо Коледа. Колажът е поставен в рамка и гарантирано ще се превърне в цветен и вълнуващ подарък за вашият племенник, син или вашите ученици! Освен това ще е магична част от интериора на всяка детска стая. Подарете празнични емоции и ги накарайте да се почувстват специални!

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ДЕТСКА КОЛЕДНА ТЕНИСКА

Нашите персонализирани коледни тениски имат цветни и празнични дизайни, както за момче, така и за момиче. Подгответе се за семейна фотосесия! Съчетайте с дамска и мъжка коледна тениска и направете семеен сет коледни тениски за мама, татко и дете. Подарете настроение за цялото семейство, защото Коледа не е дата, а състояние на духа!

Надяваме се нашите идеи да усмихнат цялото семейство за една по-специална и весела Коледа! Весели, топли и уютни празнични дни ви желаем!