Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Персонализирана детска коледна тениска

Арт.№ 0331151

Персонализирана детска коледна тениска е цветен подарък, който ще усмихне малчуганите по Коледа. Децата са най-емоционални и обожават Коледа и коледните изненади. Обещаваме ви, че тази ще им хареса!

Съчетайте с дамска и мъжка коледна тениска и направете семеен сет за мама, татко и аз. Така ще бъдете готови за семейната коледна фотосесия. Предлагаме ви разнообразие от дизайни за много усмивки!

Забележка: Тъй като продуктът е персонализиран и се изработва специално за Вас, фирмената политика на Podaraci.bg изисква той да бъде заплатен предварително.

 

Цена

22,86 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 7-10 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Персонализирана детска коледна тениска - един страхотен подарък за малките джуджета на Дядо Коледа. Зарадвайте своя син, дъщеря или дететто на вашите приятели. 

100% памук

Размер на тениската: 

2 години (86-94 см) 40 -29 см

4 години (96-104см) 43-32 см

6 години (106-116 см) 46 - 35 см

8 години (108-118 см) 49- 38 см

10 години  (130-140 см)  52-41 см

12 години (142-152 см )  55-44 см

По интереси: Персонализирани

Видове подаръци: Тениски

Време за доставка: 7-10 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.