Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Детска гривна с червен конец и сребърна детелинка

Арт.№ 0330342

Поднесете на някое мъниче подарък за специални поводи - гривничка с червен конец и детелинка от сребро за късмет и щастие.

Заложете на този симпатичен момичешки подарък, защото бижутата винаги носят сантиментален спомен, освен това имат много практично приложение. 

Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, кръщене, 1 юни, първи учебен ден за Вашата племенница, кръщелница или собствена дъщеря. 

*Всички знаем, че малките госпожици обичат да подражават на мама. Затова имате възможността да подарите гривната в комплект с дамска гривна в същия модел и да зарадвате майка и дете едновременно. 

Цена

21,90 лв.

Изберете опаковка

  • подаръчна кутия

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Детска гривна с червен конец и сребърна детелинка - подарък за всеки важен повод.

Подарете доза късмет и красиво бижу на някое момиченце, което ще накарате да се чувства като истинска млада госпожица. 

Гривната е стандартен размер.

Размер на сребърната детелинка: около 1x1 см.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Бижута

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.