Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Вълшебни коледни подаръци за НЕЯ

​Декември е емоции. Усмивки. Смях. Споделена радост. Декември е щастие! Щастие, греещо по лицата на хората, които обичаме! Декември е спомени! Многократно прелистван дебел, стар албум, миришещ на детство и запазил много спомени. Много снимки! Много отминали Коледи! Много запечатени усмивки! Много щастие! Много… Декември е картички. Изработени ръчно. С внимание, обич и нежност. Надписани със специално подбрани думи… за специалните хора в живота ни! Декември е Коледа!

Декември е подаръци - персонаизирани, мислени дълго време, подаръци с любов, които да ни пренесат в коледната приказка и да донесат много топлина на любимите хора!

Ето някои симпатични идеи за коледни подаръци за дамите

СВЕЩ YOU ARE SO HARD TO FIND GIFTS FOR

Оригинален подарък за онези Ваши приятели, за които Ви е най-трудно да избирате подаръци. Ръчно налята и декорирана, свещта е поставена в стъклено бурканче с красив дизайнерски етикет и просто няма как да не се хареса!
Изцяло изработена от натурални съставки и естествени масла.
Свещта се предлага в подаръчна кутийка на произволен принцип.
60 часа на горене Създайте много усмивки и поканете коледната атмосфера в дома!

БОНБОНИ MERCI С ПЕРСОНАЛИЗИРАН КОЛЕДЕН ЕТИКЕТ

Подсладете празничната атмосфера с кутия от любимите бонбони Merci, облечени в коледна премяна. Персонализирайте с лично послание и снимка за повече разкош и подарете сладки емоции тази Коледа! Зарадвайте любимата си съпруга, майка или колежка. Колажът е разпечатан на фотохартия с рамери 13х18 см и може да се извади и постави в рамка.

СЪЗДАЙТЕ ПОДАРЪЧНА КУТИЯ САМИ

В елегантна кутия сърце ви предлагаме сами да създадете своя емоционален и незабравим подарък за любимата жена! Това ще направи подаръкът по-специален, а вие ще сте доволни, че ще пасне точно на предпочитанията на вашата майка, сестра, племенница, колежка, гадже. Кутията се предлага в три различни размера - избираме вариант в зависимост от посоченото от Вас съдържание.

КОЛЕДНА КАЛЪФКА ЗА ВЪЗГЛАВНИЧКА ВЕСЕЛА КОЛЕДА С ВАШ ТЕКСТ И СНИМКА

Персонализираните поdаръци винаги са забавни и носят много настроение! Коледна калъфка за възглавничка  "Весела Коледа" с Ваш текст и снимка ще допринесе за празничния интериор на всеки дом и ще зарадва вашата половинка, родители, баба и дядо, приятелка или колежка! 

КОЛЕДЕН БЕЙЛИС С ПЕРСОНАЛИЗИРАН ЕТИКЕТ

Подарете на своето гадже или зарадвайте най-любимата ви приятелка с нещо оригинално и персонализирано.  Персонализирайте и поднесете с усмивка за много изпити горещи шоколади и уют по Коледа! Защото Коледа не е дата, а състояние на духа!

ПОДАРЪЧНА КУТИЯ С ВИНО

Подарете атмосфера и емоция облечена в елегантност! Тази коледна кутия е истински разкош! Очаровайте майка, сестра, колежка, гадже, учителка с изискан и празничен подарък

Какво включва подаръчната кутия:

- Terra Tangra сира 375 мл
- Печен бадем 150 г
- Шоколад Lindt Lindor Milk червен 100 г
- Тоблерон 50 г
- Бонбони Raffaelo - 5 бр.
- Бонбони Lindt микс - 5 бр.
- Подаръчна кутия

Коледа е най-прекрасното време на годината! Насладете й се като поднесете най-емоционалните подаръци!