Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Впечатлете девите с уникален подарък

Какво е характерно за Девите и какъв подарък би ги зарадвал най-много?

За да отговорим точно на тези въпроси, ето какво знаем за тях!

Зодиакален знак ДЕВА (23 август - 22 септември)
Девиз: "Аз анализирам!"
Стихия - Земя, качество - подвижен;
Скъпоценни камъни: жълт сапфир, яспис, хелиотроп, тигрово око;
Метал - живак; цвят - жълт;
Планета управител - Меркурий.

Постоянни са в задачите, с които се захванат, но не обичат да рискуват. Притежават букет от прекрасни качества като аналитичност, сдържаност, представителност, взискателност, преданост, чистота, непорочност, скромност, но понякога са критични, нерврни, несигурни. Девите имат сръчни ръце и фантазия.

Идеи за подаръци за жена Дева 

 

ПОДАРЪЧНА КОШНИЦА ДЕВА МАРИЯ С КОЛИЕ ДЕВА МАРИЯ

Кошницата е много стилен оригинален подарък, който ще обере овациите за юбилей или рожден ден на вашата майка, сестра, колежка Дева. Заложете на подарък пълен със съдържание, символика и емоции. Подаръчните кощници винаги носят много атмосфера и са предпочитан подарък. 

ЛУКСОЗНА КУТИЯ С ВЕЧНИ РОЗИ

Тези прекрасни вечни рози в жълто ще очароват всяка жена от зодията.Поднесете селекция от три вечни рози, поставена в луксозна кутия. Независимо дали ще поръчате подаръка за майка или сестра, за рожден ден или имен ден, той със сигурност ще бъде оценен подобаващо.При това дамите ще могат да се радват на красотата на розите много по-дълго!

КАРТИНА СЛЪНЧОГЛЕДИ

Тези слънчеви слънчогледи ще освежат дома на всяка дама Дева и ще се харесат безобразно много. Освен, че представят цвета на зодията, слънчогледите излъчват позитивизъм и усащане за лято. Девите са креативни и обожават изкуството и са ценители на красивите вещи. Подарете на вашата мениджърка или колежка за специален повод или нов дом. 

Идеи за подаръци за мъж Дева

 

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ГОТВАРСКА ПРЕСТИЛКА ЗА НЕГО

Както вече споменахме, Девите са креативни! Мъжете дева обичат да се вихрят в кухнята и да правят приятни кулинарни изненади на половинките си. Подарете им симпатична готварска престилка с персонализация и бъдете сигурни, че ще стане важна част от кухнята и вкусните изяви на вашия съпруг,  брат или приятел, представител на зодиака. 

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА КЕРАМИЧНА ЧАША ЗА РОЖДЕН ДЕН LIMITED EDITION

Limited edition е закачлива идея за подарък, която всеки рожденик от зодиака ще оцени. Освен практична, чашата е и персонализирана точно за човека и повода. Свежият дизайн допринася за приятната изненада. Подарете повече поводи за усмивка и по-вкусни глътки кафе с този специален подарък!

ЧАША ЗА УИСКИ - ДЕВА

Тематично, оригинално, стилно! Тази чаша с метален обков ще се хареса на мъжете Дева. Поднесете на вашия баща, брат или колега, които са и любители на уискито и алкохола като цяло. Добавете уиски Джак Даниелс с персонализиран етикет и подаръкът ще се помни дълго!