Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

10 идеи за есенна опаковка на подарък

Календарът през октомври и ноември е изпъстрен с имени дни и поводи за подаръци и изненади. Усмихнете любимите си хора като добавите към подаръците и доза есенно настроение. Есента е един от най-прекрасните сезони с вкус на сочни ябълки и тиква и неподправеното чувство на уют, вплетен в топло поларено одеялце и горещ шипков чай с мед. Есента е експлозия от цветове и мек килим от пъстри листа.

Вдъхновени от багрите на сезона, представяме нашата селекция от 10 тематични и бюджетни идеи за красива опаковка на Вашите подаръци. Използвайте естествени материали - листа, канап, дървени елементи и копченца, за да придадете на подаръка си есенни оттенъци и изтънченост. Рециклираната хартия е много модерен вариант, а освен това е прекрасен  фон, който лесно се съчетава с много цветове и вариации на декорация.

Защото истинският празник е споделеният празник, в който ние също се вълнуваме наравно с любимите хор. Нека  бъдем част от празника им със старанието си да ги усмихнем, да вложим лично старание и да ги накараме да ахнат с наш голям или малък жест. Да започнем от опаковката!