Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Кръщенето - Свето тайнство и скъп момент за цялото семейство!

Светото кръщение е важен момент в живота на всяко семейство. Ако е дошло време да планирате кръщене на малкото съкровище, сигурно вече ви е обзела паника и си мечтаете всичко да се случи по най-добрия начин. 

Планирайте умно и се уверете, че ще имате време да се справите и с най-дребния детайл преди датата на събитието, за да може, когато дойде денят на Светото кръщение, да успеете да се насладите на момента и да създадете незабравими спомени!

Ние с радост ще ви помогнем да се справите с подаръците!

Да започнем от поканата за кръстника и кръстницата. 

Бъдете оригинални, различни, сантиментални!

Заложете на ВИНО С ПЕРСОНАЛИЗИРАН ЕТИКЕТ ЗА КРЪСТНИК ИЛИ КРЪСТНИЦА

Можете да изберете и по-битовия вариант с шевици и да комбинирате с Персонализирана тениска за кръщене в същия дух. 

Ако решите да зарадвате кръстника/кръстницата с тениска с по-минималистичен и семпъл дизайн, ще е чудесно да премените и малкия кръщелник/кръщелница в тон. Според възрастта на детето предлагаме персонализирано бебешко боди или детска тениска, които можете да съчетаете с тениска за кръстник

Красиви и изчистени, но в същото време ефектни, тези персонализирани тоалети ще направят фотосесията просто вълшебна. 

Ако пък обичате по-шарените дизайни, ВИНО С ПЕРСОНАЛИЗИРАН ЕТИКЕТ ЗА ПОКАНА НА КРЪСТНИК също е прекрасен вариант. Към него можете да добавите и колаж за кръщене в същия дизайн. 

ПОЖЕЛАНИЕ ЗА КРЪЩЕНЕ В РАМКА

Ако искате да създадете специална атмосфера за тържеството, ние ще ви помогнем да се погрижите за празничното настроение и декорацията!

ТАБЕЛКА ЧЕСТИТО КРЪЩЕНЕ - ЗА МОМИЧЕ ИЛИ МОМЧЕ ще посрещне гостите по свеж и тематичен начин. 

Не забравяйте да подготвите и КНИГА ЗА ПОЖЕЛАНИЯ ЗА КРЪЩЕНЕ 

Така гостите ще могат да оставят мил спомен от този важен ден и ще съхраните емоцията на празника. 

А ако сте кръстници или гости на тържеството и се чудите какъв оригинален подарък да измислите, имаме идея!

ПОДАРЕТЕ ИСТИНСКА ЗВЕЗДА ЗА КРЪЩЕНЕ

Подаръкът ще донесе небе от емоции за цялото семейство и при това има непреходна стойност във времето! Наименувайте истинска звезда с уникални координати на името на детето, с пожелания винаги да бъде пътеводна светлина и да огрява пътя му за много успехи и щастие!

ГРИВНА СЪС СРЕБЪРНО КРЪСТЧЕ

Гривна със сребърни елементи и кръстче от сребро в празнична кутийка е много нежен и стилен подарък, който ще се носи дълго време и ще носи положителна енергия и вяра на християнчето. Освен това отлично съвпада с тематиката на празника! Гривната може да се регулира като дължина и чудесно ще пасне на всяка малка или по-голяма ръчичка. 

ПАРИЧКА С ПОЖЕЛАНИЕ ЩАСТИЕ

Поднесете един различен и елегантен подарък с колекционерска стойност, който ще остане спомен завинаги! Поставена в красива кутийка, тази монета ще грее като истинско слънце на празника и ще предаде по оригинален начин вашите искрени пожелания за щастие, късмет и благоденствие! Може да се предава от поколение на поколение. 

ПОДАРЪЧЕН КОМПЛЕКТ ЗА КРЪЩЕНЕ НА МОМЧЕНЦЕ ИЛИ МОМИЧЕНЦЕ

Подаръчен комплект за кръщене на момченце или момиченце включва персонализирано пожелание в рамка, персонализирано бебешко боди и памучна торбичка, отново с персонализация и в същия дизайн. Изберете няколко варианта за момченце или момиченце. Подарете емоция за кръщенето на своя внук, племенник или бъдещ кръщелник. 

Прекрасни емоции, много вяра и чудни запечатани мигове ви пожелаваме в тайнството на Светото Кръщение!