Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Чаша Най-добра приятелка

Арт.№ 1080046

Керамична чаша "Най-добра приятелка" е практична, със симпатичен дизайн, и може да послужи като подарък за всякакви поводи. Покажете на Вашата най-добра приятелка колко я обичате, като ѝ подарите тази страхотна чаша! 

Цена

19,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Керамична чаша "Най-добра приятелка" е супер подарък, с който да покажете на най-близката от всичките Ви приятелки колко важна е за Вас. Подарете чашата без специален повод или за 8 март, Коледа, имен ден, рожден ден. Със сигурност с тази симпатична чаша сутрешното кафе ще стане още по-приятно!

Чашата е изцяло керамична, с високо качество на печат, подходяща за използване в миялна машина и микровълнова печка.

При Вас пристига красиво опакована в специална hand-made кутия от пресован картон, придружена от етикет, гарантиращ нейния произход и качество!

Вместимост: 330 мл

Височина: 10 см

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Чаши

По интереси: Популярни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.