Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Чаша със спящ еднорог

Арт.№ 0190089

Красива керамична чаша с изобразен спящ еднорог от едната страна и забавно послание от другата - едно много стилно и практично решение за подарък на сестра, приятелка, колежка, гадже и всяка дама, която обича красивите подаръци и нестандартните послания. 

Поднесете за рожден ден, имен ден, 8 март, юбилей и всеки специален повод. Усмивките са гарантирани!

Цена

19,90 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Красива керамична чаша с изобразен спящ еднорог от едната страна и послание от другата, което гласи: being a unicorn isn't about being real, it's about being real awesome. Подходяща както за дами, така и за деца. Нежните цветове и посланието ще превърнат чашата в прекрасен подарък за всякакъв повод. 

 
Класическа порцеланова чаша. 
Не се препоръчва употреба в миялна машина.
 

Време за доставка: 2-3 работни дни

Вместимост: 330 мл

Размер: 10 см

Диаметър: 8,5 см

Видове подаръци: Чаши

По интереси: Забавни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.