Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Керамична чаша със забавен надпис за любители на виното

Арт.№ 1080012

Керамична чаша със забавен надпис за любители на виното - един оригинален и практичен подарък, който ще донесе много усмивки на новия си притежател. 

Изберете за любима приятелка, сестра, гадже, колежка за рожден ден, имен ден или друг специален повод. Подарете сладка закачка за всеки любител на виното и кафето. 

Подарете им скъп спомен и настроение за всяка глътка кафе или чай... поне докато не стане време за виното! :) 

Цена

19,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Керамична чаша със забавен надпис за любители на виното - подарете чаша за кафе или чай с красив дизайн и нестандартно забавно послание. 

Чашите са опаковани в специална hand-made кутия, изработена от пресован картон. Придружени са с етикет за произход и качество!

- Високо качество на печат.

- Изцяло керамични чаши.

- Подходящи за използване в миялна машина и микровълнова печка.

Височина: 10 см

Време за доставка: 1-2 Работни дни

Вместимост: 330 мл

Материал: Керамика

Видове подаръци: Чаши

По интереси: Забавни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.