Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Четка Кабуки Astrology

Арт.№ 0920012

Четка Кабуки Astrology е перфектно допълнение към колекцията от гримове на всяка дама. Жените могат да я поръчат за себе си или за подарък, като я комбинират с различни гримове, предлаганми на сайта.

Цена

9,60 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Четка Кабуки Astrology се отличава с красив дизайн. Тя е изключително широка и мека, с плоски, обемни косъмчета. С нея могат да се разнесат прецизно различни прахообразни текстури. 
 
Бюти съвет

С четка Кабуки се постига гладко нанасяне на прахообразни текстури - руж, пудра на прах, бронз. Резултатът е сияен тен. За да постигнете перфектни резултати, оберете продукта с четката, потупайте я внимателно, за да изпаднат излишните частици, и нанесете върху кожата с големи кръгови движения. Не забравяйте редовно да почитвате четката след гримиране.


Марка: Catrice 

904242 

Видове подаръци: Грим

По интереси: Популярни

Време за доставка: 3-5 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.