Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Йерихонска роза за изобилие и щастие

Арт.№ 1230001

Възкръсващо растение, по-старо и със сигурност по-издръжливо дори и от динозаврите. В цената е включена и подаръчна кутия.

Цвят: Зелен

Цъфти: Април

Височина, която растението достига: 1-24 см.

Луковици в опаковка: 1 бр.

Цена

17,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Твърди се, че Йерихонската роза абсорбира отрицателната енергия.

В цяла Европа се знае, че къща, в която се съхранява растението, е благословена с изобилие и щастие. В свежо състояние то освежава въздуха и поглъща цигарения дим, а там, където се съхранява в сух вид, не се задържат никакви паразити. В това състояние растението пречиства въздуха в помещения, където се е разлистило. Отлично премахва миризмата на тютюневия дим.

Водата, в която се е развивала розата, е идеална за къпане и козметични цели, спиращи стареенето.

Няма нужда да засявате Йерихонската роза в почва. Просто я поставете в купа с вода и тя ще се отвори и ще стане зелена в рамките на часове.

Сменяйте водата дневно, а когато искате да приберете отново растението, просто го оставете да изсъхне за една седмица.

Йерихон е сред най-древните градове в света - възникнал е 11-9 хилядолетие пр.н.е.

 

Напълно изсушената „Роза  на Ерихон” ще се съживи и ще се разтвори, ако се постави в купичка с вода и се остави така. Когато е суха, тя се сгъва и става сива и чуплива. И въпреки това във водата розата възстановява естествения си зелен цвят, разтваря своите листа и се разгъва, за да се превърне отново в прекрасен жив организъм.

Тя може да прави това отново и отново. Поставете я в чиния или купа с вода в продължение на 3 или повече дни, докато стане зелена и се разтвори. Водата трябва да бъде сменяна често.

Позволете на растението да изсъхне напълно, след като една седмица е било зелено и живо.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Цветя

По интереси: Нестандартни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.