Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Дамска гривна с червен конец и Скарабей цвят хамелеон

Арт.№ 0330334

Направете празника на важна за Вас жена наистина специален,  като й подарите красиво бижу, което чудесно ще се впише в ежедневната ѝ визия. Поднесете й гривна с червен конец и Скарабей цвят хамелеон.

Заложете на елегантния и изтънчен избор. Бижуто е с красив и непретенциозен дизайн-червен конец в комбинация с деликатен Скарабей в цвят хамелеон.

Жените обичат бижутата. Не подценявайте този факт. Изненадайте приятно любимата си майка, сестра, годеница, съпруга за рожден ден, имен ден, годишнина, юбилей. 

Можете да подарите гривната в комплект с детска гривна в същия модел и да зарадвате майка и дъщеря едновременно. 

Цена

16,90 лв.

Изберете опаковка

  • торбичка от органза
  • подаръчна кутия

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Дамска гривна с червен конец и Скарабей цвят хамелеон - един страхотен подарък за всяка дама и всеки повод. 

Поднесете на своята майка, сестра, племенница приятелка, колежка за рожден ден, имен ден, 8 март, юбилей или друга лична дата. Бъдете прецизни и елегантни в избора си!

Гривната е стандартен размер.
Камъкът е Сваровски. Големина: 12 мм

Време за доставка: 2-3 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.