Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Дамска гривна Спокойствие - хаулит

Арт.№ 1490004

Заложете на един елегантен дамски подарък, който освен, че ще допълва чудесно всеки тоалет, ще носи на притежателката си спокойствие и хармония. 

Дамска гривна Спокойствие с естествен хаулит е подходящ подарък за всеки специален повод- юбилей, рожден ден, имен ден, 8 март, Коледа. 

Поднесете на своята майка, сестра, племенница, най-добра приятелка за повече позитивизъм и хармонизация в ежедневието!

Гривната е изработена от 100% естествени камъни.

Цена

39,60 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Дамска гривна Спокойствие - хаулит

Енергия на камъка:

Има силно успокояващо действие и способността да елиминира тревожните мисли и негативните емоции. Абсорбира раздразнението и помага то да се трансформира в спокойствие. Има благоприятен ефект върху съня. Помага в медитацията. Свързва духовните пространства, задейства процеси на хармонизация и подготвя разума за мъдрост и прозрения, които да ни помогнат да се справим с предизвикателството. Хаулитът също така ни помага да формулираме амбициите си и да осъществяваме своите цели.

Лечебни свойства: Спомага за спокоен сън.

Детайлно описание на продукта:

– грижливо избрани естествени камъни

– хаулит

– диаметър на камъните - 10мм

– форма на камъните - кръгла

– повърхност на камъните - гладка

– висококачествена, прозрачна, еластична силиконова корда

– сребърен елемент проба 925

Размери: 15,16,17,18,19 см. 

С тази гривна получаваш:

♥ Подарък кърпичка за почистване на сребро

♥ Магическо шишенце сребърна вода за пречистване на камъните

♥ Всяка поръчка стига до теб в подаръчна опаковка

♥ Описание на камъните и техните сили

♥ Позитивна енергия

♥ Гаранция, че гривната на живо е още по-красива

Как да измериш китката си: Виж снимката (Как да измериш китката си) за насоки.

Важно е да не добавяш допълнително ширина, защото ще ти бъде голяма.

Грижа за камъните:

– избягвайте контакт с измиващи и избелващи вещества, тъй като те премахват гланца и е възможно да увредят самото изделие

– свалете бижуто преди физически дейности, за да избегнете удари и драскотини

– използвайте вода и мека кърпа, за да почистите естествените камъни при замърсяване

Време за доставка: 3-5 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.