Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Дамски комплект с гримове

Арт.№ 0330258

Предлагаме Ви подходящ подарък за дамите, които обичат да изглеждат неотразими. Дамският комплект с гримове включва два цвята сенки за очи и палитра с червила на марката Catrice. Страхотен подарък за имен ден, рожден ден или друг повод.

Цена

44,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Дамски комплект с гримове - един чудесен подарък за дами, който да подарите за имен ден или рожден ден. Подаръкът е отличен избор за жените, които държат винаги да изглеждат неотразими.

Какво включва комплектът

Палитра с червила Vinyl Lacquer
Марка: Catrice
Палитра с червила Vinyl Lacquer съдържа 8 ярки червила с подчертаваща цветовете текстура и сребърен хайлайт.
Нанесете един цвят върху усните или по-тъмен цвят върху контура и по-светъл в средата за постигане на модерен омбре ефект.
Опаковката е с прозорец отпред. Благодарение на вграденото огледало и удобната четка палитрата може да се използва у дома или в движение.


Сенки за очи Pret-a-Lumiere
Марка: Catrice
Сенките за очи осигуряват максимална покривност на цвета още при първото нанасяне, благодарение на иновативната кремообразна прахова формула. 
Текстурата позволява гладко и леко нанасяне.
Сенките за очи са дълготрайни и не се наслояват в гънките на клепача.
Предлагат се в елегантна опаковка.

 

Продуктите са поставени в красива подаръчна кутия.

 

Палитра с червила - 228314
Catrice сенки за очи Pret-a-Lumiere - цветове 010 и 030

Време за доставка: 3-5 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.