Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Дамски козметичен комплект с череша

Арт.№ 9200069

Подарете свежо ухание на череша в 7 части. Поглезете своята майка, съпруга, сестра или приятелка с този атрактивен козметичен комплект, който ще донесе радост за сетивата и наслада за кожата. Доверете се на продуктовата гама с доказано немско качество и продукти, изцяло изработени от естествени масла. Поднесете за годишнина, юбилей, рожден ден, имен ден, Свети Валентин .

 

Цена

26,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Дамски козметичен комплект с череша от 7 части  - практичен подарък за дамите, подходящ за всеки важен повод: рожден ден, Коледа, имен ден, 8-ми март, Свети Валентин. 

Комплектът съдържа:
- душ гел, 260 мл
- пяна за вана, 260 мл
- топчета за вана, 100 г
- лосион за тяло, 120 мл
- гъба за баня
- пемза
- кошничка

Повече за paзкpacявaщи свойства на чepeшaтa:
- имa aнтибaктepиaлно дeйcтвиe
- пpeмaxвa токcинитe и подпомaгa peгeнepaциятa нa кожaтa
- cъдъpжa 17 aнтиокcидaнтни cъeдинeния
- изчиcтвa пигмeнтни пeтнa и избeлвa кожaтa
- пpeдпaзвa кожaтa от cвободнитe paдикaли
- оcтaвa пpиятeн cвeж apомaт

Марка: Raphael Rosalee     
Произведено в Германия.
Изцяло изработени от естествени масла.

№ 200630 

Време за доставка: 2-3 Работни дни

Пол: Жена

Видове подаръци: Козметика

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.