Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Дамски подарък Ти си специална

Арт.№ 0330857

Дамски подарък "Ти си специална" представлява елегантна изненада за дамата на Вашето сърце. Комплектът включва 3 червени вечни рози, шампанско със златни частици от 200 мл и 5 ръчно изработени шоколадови бонбона в кутийка. Изненадите пристигат опаковани в прозрачна кутия, завързана с панделка за разкош. Изберете дали вариантът да включва гравирана табелка с Ваш текст, или не. Табелката е златиста, поставя се на кутията и дава възможност да направите подаръка още по-специален. 

Цена

134,00 лв.

Избор на вариант

  • без гравиране
  • с гравиране

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Дамски подарък "Ти си специална" е елегантно подаръчно решение за любимата жена по случай рожден ден, годишнина, Свети Валентин, Осми март, а защо не и без специален повод. Предлагаме Ви два варианта - със или без гравирана табелка. Ако изберете вариант с гравиране, на златиста табелка ще изпишем посланието Ви към получателя на подаръка. По този начин ще персонализирате подаръка спрямо конкретния повод.

Какво включва комплектът:
- 5 бр. ръчни бонбони с романтични мотиви в червена елегантна кутийка 
Размери на кутийката: 18,5/4,5/2 см
- Шампанско със златни частици, 200 мл
Пенливото вино е марка "Остерайх Голд", Алк. 9,5%
Златни късове от 23-каратово злато
Подходящо за консумация
- 3 бр. червени вечни рози
Срок на трайност: 1 - 1,6 г.
Размер на розата: височина 6 см; O 6,5 см
- Подаръчна кутия
- Гравирана табелка (само в случай че изберете вариант с гравиране)

Как да се грижите за вечните рози?
- Не ги поливайте!
- Не ги дръжте във фризер!
- Не ги излагайте на директна слънчева светлина!
- Съхранявайте ги в среда с умерена стайна температура - нито на много студено, нито на много топло.
- Ако се събере прах, може да ги почистите внимателно с кърпа за прах.
- Не поставяйте нищо върху розите, това може да ги повреди. Те са много крехки.
- Бъдете много внимателни, ако пренасяте Вашите рози, защото са много нежни.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни комплекти

По интереси: Луксозни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.