Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Детска гривна с червен конец и пеперуда в цвят хамелеон

Арт.№ 0330329

Детска гривна с червен конец и пеперуда кристал в цвят хамелеон - доверете се на този типично момичешки подарък, който няма да Ви подведе и ще донесе усмивки за  всеки важен повод! Бижуто е с красив и непретенциозен дизайн-червен конец в комбинация с деликатна пеперудка в цвят хамелеон. Лесно ще намери мястото си върху китката на всяка млада дама, която може да го носи и да му се радва  всекидневно. Изненадайте любимата си дъщеря, племенница или кръщелница за специален повод. Подарете за рожден ден, първи учебен ден, 1 юни, имен ден, кръщене.

*Можете да подарите гривната в комплект с дамска гривна в същия модел и да зарасвате майка и дъщеря едновременно!

Цена

19,70 лв.

Изберете опаковка

  • подаръчна кутия

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане


Гривните винаги са били хитов подарък заради нежността и елегантността, която носят. Те са чудесно решение за всеки повод и възраст.

Подарете детска гривна с червен конец и пеперуда кристал в цвят хамелеон. 

Имате възможност да изберете цвят за кутийката, в която ще получите гривната. Вашият текст се вписва на поздравителната картичка.

Гривната е стандартен размер.

Големина на кристала: 8 мм

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Бижута

По интереси: Популярни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.