Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Детска гривна с червен конец и сребърно ангелче

Арт.№ 0330339

Детска гривна с червен конец и сребърно ангелче - един стилен подарък за малки госпожички!

Изненадайте своята дъщеря или племенница с този страхотен аксесоар за ръка. Не забравяйте, че всяко момиченце си мечтае да носи бижута като мама. 

Гривничката е много семпла и деликатна, с изключително нежен дизайн, което я прави подходяща за всяка момичешка ръчичка. 

Поднесете детска гривна с червен конец и сребърно ангелче на специална за сърцето Ви млада госпожица, като й пожелаете да е вдъхновена, окрилена и закриляна!

Подарете за рожден ден, 1 юни, имен ден, кръщене или първия учебен ден. 

*Можете да комбинирате гривната със същия модел дамска гривна и да подарите мил подарък за мама и дъщеря. 

Цена

23,00 лв.

Изберете опаковка

  • подаръчна кутия

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Детска гривна с червен конец и сребърно ангелче - подарък за всеки важен повод!

Поднесете Вашите най-искрени пожелания за рожден ден, 1 юни, имен ден, кръщене или първия учебен ден. 

Сребърното ангелче е богато на символика и е страхотен начин да пожелаете закрила, щастие и благоденствие! 

 

Гривната е стандартен размер.
Размер на ангелчето: около 1 см
Материал, от който е изработено ангелчето: сребро

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Бижута

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.