Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Детска гривна с червен конец и сребърно сърце

Арт.№ 0330343

Страхотно бижу за момичета - гривничка с червен конец и сърчице, изработено от сребро.

Дизайнът е красив и деликатен, което прави гривничката страхотен аксесоар за ежедневието. Освен това децата обожават сърчицата!

Момиченцата обичат да изглеждат като майките си и да се кичат с техните накити. А на една млада дама вече няма да й се налага, защото ще я зарадвате с тази страхотна гривна само за нея!

Поднесете за специални поводи, за да оставите мил спомен и изразите обичта си по нежен начин. 

Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, кръщене, 1 юни, първи учебен ден за Вашата племенница, кръщелница или собствена дъщеря. 

*Имате възможността да подарите гривната в комплект с дамска гривна в същия модел и да зарадвате майка и дете едновременно. 

 

Цена

21,90 лв.

Изберете опаковка

  • подаръчна кутия

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Детска гривничка с червен конец и сребърно сърце - сладурски подарък за млади дами!

Подаръкът пристига в кутийка, с картичка, върху която се отпечатва Важето пожелание.

Поднесете за кръщене, Деня на детето, рожден ден, имен ден на своята племенница, дъщеря, кръщелница. 

Размерът на гривната е стандартен.
Размери на сърцето: около 1x1 см

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Бижута

По интереси: Интересни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.