Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Детска гривна с червен конец и златист Скарабей

Арт.№ 0330318

Детска гривна с червен конец и златист Скарабей - страхотен подарък за малко човече по повод имен ден, Деня на детето, рожден ден, Свето Кръщение,  или просто защото детето е слушало. Подарете стилен подарък, който ще остане скъп спомен от празника. Бижутата винаги са били предпочитани подаръци заради романтичното послание и нежността, която носят в себе си. Поднесте гривната с елемент в кокетна кутийка. Изпратете ни Вашето персонализирано пожелание, за да го изпишем на картичката и да направим подаръка още по-изискан!

Цена

24,10 лв.

Изберете опаковка

  • подаръчна кутия

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подарете сантиментален подарък за специален детски повод. Ако Ви предстои да станете кръстник, детската гривна с елемент е страхотен вариант да отбележите повода. Поднесете още за рожден ден, имен ден или просто така, за да оставите мил спомен за някое мъниче и родителите му!

В цената е включена кутийката. Продуктът се персонализира с картичка, на която се изписва пожеланието Ви.

Гривната е стандартен размер.
Камъкът е с големина 12 мм.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Бижута

По интереси: Интересни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.