Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Oт Подаръци.бг съветваме да се чуете с наш консултант, преди да направите поръчка с продукти, податливи на разваляне предвид високите температури. Благодарим Ви!

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Детска гривна с червен конец и златиста пеперуда

Арт.№ 0330322

Детска гривна с червен конец и златиста пеперуда Сваровски - подарък за малки дами!

Изненадайте своята дъщеря или племенница с кокетен подарък, който ще остане в сърцата им. Момичетата обичат златните блещукащи неща  и пеперудите. Съчетайте две любими неща в едно с нашия подарък. 

Изберете един типично момичешки подарък, който ще донесе усмивки за всеки важен повод! Бижуто бързо ще стане любим аксесоар върху китката на всяка млада дама, която може да го носи и да му се радва  всекидневно. 

Страхотна изненада за рожден ден, първи учебен ден, 1 юни, имен ден, кръщене.

Можете да подарите гривната в комплект с дамска гривна в същия модел, но с по-бледорозов цвят на пеперудата Сваровски. 

Така ще зарадвате и майка и дъщеря едновременно!

Цена

12,90 лв.

Изберете опаковка

  • торбичка от органза
  • подаръчна кутия

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подарете страхотна гривна със златиста пеперуда на някоя сладка малка госпожица!

Зарадвайте своята дъщеря, по-малка сестра или племенница за рожден ден, имен ден, Деня на детето. 

Има възможност за избор на кутийка. Картичката се персонализира с Вашето пожелание.

Гривната е стандартен размер.
Големина на камъка Сваровски: 8 мм
 

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Бижута

По интереси: Интересни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.