Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Дигитален часовник за кола

Арт.№ 1430251

Оборудвайте колата си с Дигитален часовник за кола, който лесно ще Ви информира за часа в тъмния автомобил благодарение на големите цифри и дигиталния дисплей. 

Подходящ подарък за рожден ден или имен ден на гадже, приятел, брат, сестра, колежка и всеки любител на нощното шофиране. 

Цена

8,50 лв.

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Дигитален часовник за кола с дигитален дисплей и големи цифри, за да се вижда от далече и от всички. 

Подходящ за вътрешна и външна употреба.

Лесен за монтиране. Прикрепва се към различните повърхности с помощта на вакуум. Единственото ,от което имате нужда за да го използвате е да свалите задният капак и да го сверите.

Материал: кристал, каучук, пластмаса

Размер на продукта: 95 * 28 * 20 мм

Тегло на продукта: 24g 

Работи с батерия,която не е включен в комплекта. 

Тегло: 0.03

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.