Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Дигитална карикатура за мъж, формат А4

Арт.№ 1300001

Търсите подарък за мъж, но Ви е трудно да решите какво точно да изберете? Предлагаме Ви едно оригинално решение - дигитална карикатура, формат А4. Този персонализиран подарък е подходящ за хора с чувство за хумор, които си имат всичко или на които просто вече сте подарявали какво ли не. 

Можете да поръчате карикатура с 1 или 2 лица, като цената се променя в зависимост от избора Ви.

Тъй като продуктът се изработва специално за Вас, фирмената политика на Podaraci.bg изисква той да бъде заплатен предварително.

Цена

86,90 лв.

Брой лица

 • 1 лице
 • 2 лица

Персонализирай продукта:


Добавете още

Рамка
 • А4 клип рамка (изцяло стъклена), 210 х 297мм
  + 20,00 лв.
 • А4 ПВЦ рамка /златиста (210 х 297мм)
  + 20,00 лв.
 • А4 ПВЦ рамка/ тъмно кафява (210 х 297мм)
  + 20,00 лв.
 • Delivery icon Време за доставка: 5-7 работни дни
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Дигиталната карикатура е нестандартно решение за персонален подарък, който можете да поднесете на своя брат, съпруг, на Ваш близък приятел, колега, а защо не и на шеф. Тя създава страхотно настроение и е чудесна изненада за хора с чувство за хумор, които обичат да проявяват самоирония.

Карикатурата е с едно или две лица, формат А4. Нетрадиционният подарък ще стои прекрасно както в дома на празнуващия, така и на неговото работно място.

Необходимо е да ни изпратите снимки с високо качество, както и да опишете идеята си за сюжета на дигиталната карикатура.

Направете подаръкът напълно завършен и готов да краси нечий интериор като изберете допълнително клип рамка, златиста или тъмно кафява ПВЦ рамка, които не са включени в цената. 

За изработка на карикатурата е необходимо да приложите 1 снимка с добро качество, на която ясно се виждат чертите на лицето и цветът на очите и косата. Избягвайте снимки, които са неясни, размазани или тъмни, защото това ще се отрази върху качеството на карикатурата.

Ако карикатурата е на повече от едно лице, за всеки човек е необходимо да се приложи 1 снимки, отговаряща на описаните по-горе критерии.

Време за доставка: 5-7 работни дни

Видове подаръци: Карикатури

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.