Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Двама завинаги - рамка с Вашите имена

Арт.№ 0330160

Двама завинаги - рамка с Вашите имена е една стратегческа и романтичн идея, която ще Ви донесе много червени точки за Празника на Любовта или годишнина. 

Подходяща изненада и за сватба или годишнина на приятели. Поднесете им пожелание за семейно щастие и най-важните правила за успешна връзка. Доверете се на нашето предложение - сантиментално, оригинално и безупречно изпълнено!

Подарете емоционален и нежен подарък, който дълго ще се помни. 

При извършване на редакция по темплейта, се заплащат 10 лв. допълнително.

Цена

23,95 лв.

Персонализирай продукта:


Добавете още

Подаръчна кутия:
 • Квадратна подаръчна кутия - златиста
  + 7,50 лв.
 • Квадратна подаръчна кутия - червена
  + 7,50 лв.
 • Квадратна подаръчна кутия - черна
  + 7,50 лв.
 • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Двама завинаги - рамка с Вашите имена е страхотен подарък, който да поднесете тематично на младоженци за тяхната сватба или на близки приятели за годишнината им. 

Подарете също на своята половинка за Деня на любовта или специален за двойката Ви празник. 

Характеристики : 

В красива рамка с размер 13х18 см сме поставили отпечатани върху фотохартия ключовите думи на всяка успешна връзка. Изображението е във формата на сърце и в средата стоят Вашите две имена.

Темплейтът е разпечатан върху фотохартия с размер.  

Време за доставка: 1-2 работни дни

Размер: 10 x 15 см

Материал: PVC

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.