Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Еротична игра Интимно

Арт.№ 0360011

Еротична игра Интимно - Устройте една по-вълнуваща и еротична вечер за двама!

Играта е един емоционален и провокативен подарък, който ще се хареса както за женската, така и за мъжката аудитория.  

Създайте атмосфера за Свети Валентин или годишнина, която ще се помни дълго след това!

Поднесете не само подарък! Подарете цяло изживяване изживяване!

Играта съдържа 144 карти с повече от 400 уникални предизвикателства, лента за очи, 8 ароматни свещи. Една игра за любовни закачки, сексуални изкушения и още нещо... Проучете интимната страна на връзката си. Всяка карта насърчава вас и вашия партньор чрез предизвикателни въпроси и предложения към разшираяване на границите на интимните ви отношения и падане на задръжките.

Цена

27,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Еротична игра Интимно - една игра за романтика, откровения, еротика, фантазия и още нещо.... Подходяща за млади двойки, на които им предстои да се опознаят.

Чрез предизвикателни въпроси и предложения всяка карта насърчава Вас и Вашия партньор към разширяване границите на интимните Ви отношения и падане на задръжките. В същото време всеки един от Вас поддържа непрекъснат контрол върху всяко ниво на интимност като дава съгласието си за всяко действие: целуни, докосни, сподели, покажи. Можете да запазите целомъдрие или да сте диви и невъздържани. Играта се променя според очакванията и желанията на Вас самите. с всяка игра достигате нови и вълнуващи нива на интимност.

Поднесете незабравима изненада за Свети Валентин, годишнина или просто, за да превърнете една обикновена делнична вечер в необикновена!

Размер: 27 x 23 см

Време за доставка: 1-2 работни дни

По интереси: Забавни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.