Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Еротична игра Истина или предизвикателство

Арт.№ 0360010

Еротична игра Истина или предизвикателство - подарете един дързък и провокативен подарък!

Излезте от клишето. Подарете вечер на откровения, емоция и страст за Вас и Вашата половинка. 

Играта съсдържа: карти с въпроси, 2 пионки и табло за игра. Една игра за секс тайни, провокации и още нещо....

Поднесете незабравима изненада за Свети Валентин, годишнина или просто, за да превърнете една обикновена делнична вечер в необикновена!

Цена

27,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Еротична игра Истина или предизвикателство - подарете нещо много предизвикателно и различно за Вашата половинка. 

Устройте една по-вълнуваща и еротична вечер. 

Играта е един емоционален и провокативен подарък, който ще се хареса както за женската, така и за мъжката аудитория.  

Разгорете пламъкът на въображението в огън от страст. Разкрийте своите секс тайни или предизвикайте себе си!

Създайте атмосфера за Свети Валентин или годишнина, която ще се помни дълго след това!

Поднесете не само подарък! Подарете изживяване!

Истина или предизвикателство-една игра за секс тайни, провокации и още нещо... Класическата игра, представена по един различен и забавен начин! Предназначена за тези, които търсят едно ново изживяване! Всеки има свои секс тайни... Ти смееш ли да споделиш твоите? Познаваш ли добре любимия човек? Чрез въпроси и предизвикателства преоткрий себе си и любимия човек. Научете повече един за друг и извървете заедно пътеката на любовта и разбирателството. Захвърлете задръжките и предразсъдъците – бъдете себе си! Разнообразете връзката си по един различен и забавен начин. Играта може да се играе и в по-голяма компания. Направете незабравим момента!

Размер: 27 x 23 см

Време за доставка: 1-2 работни дни

По интереси: Забавни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.