Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Еротична игра Страсти вкъщи

Арт.№ 0360014

Страсти вкъщи - една динамична, еротична и различна гледна точка на атмосферата вкъщи. Със Страсти вкъщи ще откриете нови и различни начини за загряване на страстта под вашия покрив. Подобрете вашия сексуален живот, разнообразете го без да излизате от дома си. Превърнете всяка стая в романтично бягство. Включете всички стаи на жилището си в сексуалните си изживявания, добавете забавление и вълнение с "къде" и "как". Никога вече няма да погледнете стаята по същия начин!

Изненадайте Вашата половинка по провокативен начин! Насладете се на необикновено изживяване за Свети Валентин, годишнина и всяка друга вечер - с повод и без повод! Подарете си емоция и страст!

Цена

27,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Страсти вкъщи - една игра за романтика, фантазия и още нещо...

Излезте от клишето. Подарете провокация, емоция и страст в отношенията Ви с по-добрата половинка. 

Изненадайте партньора си с нещо неподозирано и еротично. Страхотен подарък, който ще направи нощта на Свети Валентин или всяка друга вечер особено специална!

Със Страсти вкъщи ще откриете нови и различни начини за загряване на страстта под вашия покрив. Подобрете вашия сексуален живот, разнообразете го без да излизате от дома си. Превърнете всяка стая в романтично бягство. Включете всички стаи на жилището си в сексуалните си изживявания, добавете забавление и вълнение с "къде" и "как". Никога вече няма да погледнете стаята по същия начин! Комплекта cъдъpжа: - табло за игpа - 84 талона с указания / 12 за всяка стая/ - 2 пионки - заpчe Пpавила на игpата: Играчите се движат из къщата, илюстрирана на игралното поле. Влязъл в стаята, играчът избира една карта за съответното помещение. След прочитане на указанията, играчите отиват с таята от жилището, отговаряща на тази от игралното поле. И там следва да се отдадат на сексуалната изненада ...

Размер: 27 x 23 см

Време за доставка: 1-2 работни дни

По интереси: Забавни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.