Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Често задавани въпроси

 

Плащане

Искам да платя? Как?

      - Наложен платеж / плащане при доставка /

      - С карта

      - По банков път

УТОЧНЕНИЕ: При плащане по банков път, поръчките се доставят, след като клиентът е заплатил стоката.

В случай на експресна доставка и плащане по банков път, необходимо е да изпратите сканирано копие на платежното нареждане на: info@podaraci.bg

Доставка

Освен доставка с куриер, за по-голямо удобство, клиентите ни от гр. София, могат да вземат лично своите поръчки на място от офиса на Podaraci.bg, който се намира на адрес: гр. София, ул. Софроний Врачански 25. За целта е необходимо поръчките да бъдат направени и платени онлайн в платформата на Podaraci.bg.

Фирма "Подаръци.БГ" ООД доставя с куриерска фирма Speedy. 

Кога ще доставите подаръка?

ЗА СОФИЯ

Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София
Цена: 13,95 лв.

- Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден.
- Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък.
- Бързата доставка важи само за определени продукти.

 

ЗА СТРАНАТА

  • Поръчки за доставка в страната се приемат до 13:30 часа. Поръчките след този час се обработват на следващия работен ден, т.е. доставката се забавя с един ден.

За по-малки градове и села, моля направете предварително запитване към наш оператор на електронната ни поща info@podaraci.bg или на тел. 02 971 11 77, за да ви изпратим график на посещенията.

УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че клиента не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт са с вкл. ДДС.

ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. Подаръци.БГ ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на Подаръци.БГ ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата, за тези продукти не се възтановява сумата по поръчката.

При получаване на пратка, преди да впишете своето име и подпис като получател на пратката, се уверете в целостта на опаковката на пратката. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Спийди, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера.

 

Поръчки

Мога ли да поръчам по телефона?

За Ваше удобство, може да поръчате по телефон +359896889281 и през чата. Изкючение са персонализирани поръчки, те не се приемат в телефонен, целта е да избегнем грешки в попълването на данните за продукта.

 

 

Поръчка на Звезда от звездния регистър на Подаръци.БГ ООД

Как да открия звездата, чийто сертификат поръчах?

Най-лесният начин да откриете Вашата звезда е като свалите приложението Google Earth на Вашият компютър. Имайте в предвид, че това приложение не се поддържа от мобилни устройства с операционни системи Android и Apple.
След инсталиране на приложението трябва да изберете от менюто звездната карта. Това става чрез натискане на икона с изображение на планета, която се намира в горната лента над картата. От падащото меню избирате Sky/Небе. Когато вече сте отворили звездната карта, в горният ляв ъгъл се намира търсачката, в която попълвате координатите на Вашата звезда. Последната стъпка е да въведете само частта от координатите  между Right Ascension (RA) и Declination (dec) 20:41:58.20 +17:31:17.00 (т.е. въвеждат се само цифрите и знаците, които ги разделят) в търсачката.Натиснете бутона "Търси"/'Search"'.На картата ще видите Вашата звезда с нейните координати и в кое съзвездие се намира тя. Това е всичко!