Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Грамота за мениджър на годината + подарък рамка

Арт.№ 0330057

Награда за най-изявения мениджър през изтичащата година - страхотно персонализирано предложение,с което да изненадате своя шеф като му подарите артистичен приз под формата на грамота,  за да го поощрите за добре свършена работа през годината! 

Подарете мил спомен и добро настроение, който със сигурност ще бъде оценен!

Подходящ подарък , който можете да връчите за фирмено парти или тиймбилдинг. Грамотата би стояла страхотно на стената във всеки шефски кабинет. 

Цена

23,00 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Награда за най-изявения мениджър през изтичащата година - поднесете този приз на всеки заслужип мениджър за неговия рожден ден, имен ден, юбилей или на фирменото Коледното парти. 

Този сертификат е специално за него! Отдайте заслуженото на човека, който целогодишно Ви окуражава, напътства и подпомага работния процес. Бъдете сигурен, че ще му стоплите сърцето!

От Вас се изисква само да ни изпратите името на "отличения", дата на сертификата и имената на хората, които му дават грамотата. 

Към грамотата получавате като подарък красива рамка, формат А4.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Размер: А4

Материал: PVC

Видове подаръци: Грамоти и колажи

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.