Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Грамота за най-добър колега с подарък рамка

Арт.№ 0330040

Подарете сърдечно признание на любимия колега, без когото работният процес няма да е същият - грамота за най-добър колега с подарък рамка!

Изразете благодарността и уважението си за това, че е винаги на линия, когато се нуждаете от него - за да помогне, да даде полезен съвет или просто да разведри атмосферата с нестихващ позитивизъм. 

Изберете емоционален подарък, който, закачен на стената в офиса, ще се превърне в извор на усмивки за Вашия колега... ден след ден.

При извършване на редакция по темплейта, се заплащат 10 лв. допълнително.

Цена

23,00 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Сигурно имате колега, който e, така да се каже, душата на фирмата - човек, до когото се допитват всички, дори шефът, и без когото фирмата няма да е това, което е?

Наградере го подобаващо с един атрактивен и емоционален подарък - грамота, изготвена специално за него! Предизвикайте усмивката му и създайте скъп спомен!

Поднесете за рожден ден, имен ден, юбилей, коледно парти или тиймбилдинг с номинации за персонала. 

От Вас се изисква само да ни изпратите имената на колегата и на хората, които подаряват грамотата.

Получавате като подарък красива рамка, формат А4.

Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, юбилей, годишнина на служителите в офиса. 

Забележка: При поръчка над 10 бр. от този артикул, ще получите отстъпка от цената. 

Време за доставка: 1-2 работни дни

Размер: А4

Материал: PVC

Пол: Мъж

Видове подаръци: Грамоти и колажи

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.