Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Гравирана чаша за уиски

Арт.№ 1900002

Гравирана чаша за уиски - оригинална идея за подарък, която освен практично е и сантиментално решение, с което ще зарадвате своя брат, баща, колега, партньор, шеф. 

Персонализирайте с име и кратък текст според повода! Това ще придаде на подаръка тематичен привкус и ще остави скъп спомен от празника!

Подходяща за юбилей, имен ден, рожден ден, нов дом за всеки, който е любител на уискито и стилните мъжки подаръци. 

Тъй като продуктът е персонализиран и се изработва специално за Вас, фирмената политика на Podaraci.bg изисква той да бъде заплатен предварително.

Цена

24,90 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Гравирана чаша за уиски с персонализирано име и кратък текст- отпразнувайте нечий специален празник подобаващо като подарите скъп спомен на рожденика! 

Кажете наздраве като му поднесете своите пожелания, гравирани върху елегантна чаша за уиски. 

Подходящ за рожден ден на колега, шеф или приятел. 

Характеристики:

Материал: Стъкло

Вместимост: 240 мл

Време за доставка: 2-3 работни дни

Време за доставка: 2-3 работни дни

Пол: Мъж

Видове подаръци: Чаши

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.