Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Гривна Crystal Rocks

Арт.№ 1020009

Гривна Crystal е страхотен подарък за момичета в тинейджърска възраст или за дами с бунтарски дух. Модерни и магнетични, гривните могат да послужат като подарък за имен ден, рожден ден, завършване. Моделът се предлага в няколко цвята - това дава възможност да изберете най-подходящия вариант за конкретия човек.

Цена

48,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Гривна Crystal Rocks е прекрасен подарък за дамите! Бижуто ще допълни отлично всяка визия. Моделът се предлага в няколко цвята.

Характеристики:
• Материал на гривната: Alcantara® (Италия)
• Кристали: Swarovski®
• Дължина на гривната: 175 мм
• Копчета: 2 броя (без опция за регулиране на дължината)
• Произход на кутийката към бижуто: Германия
• Колекция: Crystal Rocks

 

Светлосива, код BR010A
Тъмносива, код BR010B
Златиста, код BR010C
Синя, код BR010D
Черна, код BR010E

Време за доставка: 3-5 работни дни

Видове подаръци: Бижута

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.