Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София работи само като офис. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от нашия офис, след като сте заплатили предварително в сайта и сте получили потвърждение от наш оператор.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Гривна с истинска лилава вербена

Арт.№ 0330406

Гривна с истинска лилава вербена - прекрасен подарък за Цветница или за рожден ден! Гривната е с 3 топчета истинска лилава вербена в прозрачна акрилна смола.

Заложете на уникален и нежен подарък, за да зарадвате любима жена за Цветница, рожден ден, имен ден, юбилей, дипломиране, 8 март.

Зарадвайте своята майка, сестра, племенница, приятелка и всяка дама, която обича лилавото и цветята. 

Предлага се в два варианта - със или без кутия.


Ако изберете варианта с кутия, като комплимент от нас получавате картичка, която се персонализира с Ваше пожелание.

Ако изберете вариант без кутия, ще получите бижуто в торбичка от органза.

Цената се определя от избрания вариант.

Цена

18,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Гривна с истински лилави вербени в прозрачна акрилна смола. Плетената каишка е регулируема и се предлага само в кафяв цвят. 

Приблизителни размери: 7,5 см максимален диаметър (22 см обиколка), 4,5 см минимален диаметър (15 см обиколка).

Всяко топче е с размер 1,2 см.

 

Модел: KB11

Време за доставка: 2-3 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.