Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Идеалният подарък за момиче - кошница Фламинго

Арт.№ 0330570

Кошница Фламинго е идеалният подарък за всяко момиче, независомо от възрастта. В кошничката има плюшена играчка, бонбони Lindor и сребърно колие в подаръчна кутия. Към колието има поздравителна картичка, на която ще се впише Вашето персонално пожелание към получателя на подаръка.
Фламингото се радва на голям интерес от страна на дамската аудитория, затова кошничката ще бъде високо оценена от всяка малка или пораснала дама. 
Кошницата е подходящ за абсолютно всеки повод!

Изберете не просто на подарък, а на такъв, който показва специално отношение!

Цена

66,96 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Кошница Фламинго е идеалният подарък за малки и пораснали момичета.


Кошничката е украсена празнично и включва следните изненади:
- Бонбони Lindor ягода, 200 г
- Плюшена играчка фламинго, 22 см
Подходяща за деца над 3 години.
- Сребърно колие с висулка, изобразяваща две влюбени птици фламинго
Дължина на верижката: около 38 см
Диаметър: около 1 см
Колието е поставено в подаръчна кутийка. Вътре добавяме и картичка с Вашето пожелание.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.