Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Календар на предизвикателствата за 2022 г. - за всеки

Арт.№ 1410002

Заложете на оригинален коледен подарък - календар с 365 свежи предизвикателства, по едно за всеки ден от годината! Предизвикателствата обхващат най-различни теми, а в някои от дните са скрити зад скреч фолио.

Календарът е подходящ както за мъже, така и за жени.

Цена

27,99 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Календар на предизвикателствата за всеки включва 365 различни и свежи предизвикателства, поднесени с щипка хумор. Той ще Ви накара да се усмихнете и ще Ви провокира да разнообразите деня си.

Очакват Ви предизвикателства на всякакви теми: здраве, храна, взаимоотношения, празници, спорт, мотивация и много други. За по-любопитните част от предизвикателствата са скрити зад скреч фолио.

Можете да изпълнявате предизвикателствата сами или заедно с половинката, приятел, колега или семейството. Предизвикателствата са измислени така, че да са подходящи и за пред деца, и са съобразени със сезоните, празниците и дните от седмицата.

Стилният дизайн пасва на всеки дом или офис. 

Впечатляващ подарък за всеки повод както за мъже, така и за жени. 

Бъдете оригинални тази година!


Характеристики:

сгънат размер 235 х 340 мм
корица: 4 стр., 300 гр хром мат
тяло: 24 стр., 200 гр хром мат

Време за доставка: 3-5 работни дни

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,5 лв -Цената до адрес на клиента е 7,5 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.