Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Джак Даниелс с коледен етикет

Арт.№ 0330835

Бутилка "Джак Даниелс" с персонализиран коледен етикет - оригинален подарък, който всеки мъж би оценил!

Подходяща идея за коледните и новогодишни празници. 

Поднесете на своя баща, брат, съпруг, партньор, шеф, колега и на всеки мъж, който е почитател на уискито и оценява персонализираните подаръци!

Кажете "Наздраве" на своя шеф, колега, партньор или приятел, като го изненадата подобаващо с любимото уиски и допълните изненадата с персонализиран етикет. 

Защото всички мъже обичат класното уикски и персоналзираните подаръци!

Цена

50,85 лв.

Милилитри

 • 700

Персонализирай продукта:


Добавете още

Подаръчна кутия:
 • Квадратна подаръчна кутия - златиста
  + 7,50 лв.
 • Квадратна подаръчна кутия - червена
  + 7,50 лв.
 • Квадратна подаръчна кутия - черна
  + 7,50 лв.
 • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Бутилка "Джак Даниелс" с персонализиран коледен етикет - оригинален подарък, който всеки мъж би оценил!

Подходяща идея за коледните и новогодишни празници. 

Поднесете на своя баща, брат, съпруг, партньор, шеф, колега и на всеки мъж, който е почитател на уискито и оценява персонализираните подаръци!

Може да изберете бутилка с вместимост 350 мл или 700 мл.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Алкохолни изкушения

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.