Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Картичка с добавена реалност Thank You с момиче

Арт.№ 0160035

Картичка с добавена реалност Thank You с момиче е оригинален начин да благодарите на някого. Направете го по един запомнящ се начин - с картичка, която ще оживее пред Вашите очи!

Цена

6,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Представяте ли си, ако картичките можеха да говорят вместо Вас? Запознайте се с iGreet – мобилното приложение, с което можете да сканирате и изпращате картички с добавена реалност. Специалното при тях е, че когато ги сканирате със смартфон, илюстрациите върху хартията оживяват, а на екрана се появява скрит видео поздрав. С iGreet можете да честитите празник или просто да изненадате любим човек само с няколко бързи кликвания.

Изтеглете iGreet безплатно от Appstore или GooglePlay, натиснете бутона за сканиране, фокусирайте върху предната част на картичката и вижте как илюстрацията оживява. Споделете преживяването с любимите си хора, като поръчате картичка от Подаръци.бг. Подарете емоция!

Размер: 16/11 см
В комплект с хартиен плик.

Автор: Magdalina Dianova

Време за доставка: 1-2 работни дни

По интереси: Оригинални

Видове подаръци: Поздравителни картички

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.