Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Керамична чаша Happy Birthday 50

Арт.№ 0190085

Кажете "Щастливи 50" години на важен човек в живота Ви. Половин век не е шега работа и поводът заслужава един специален тематичен подарък!

Поднесете красива керамична чаша с надпис 50 ANNIVERSARY, която юбилярът ще си ползва всеки ден с усмивка. Изберете за майка, баща, леля, колега и ги зарадвайте в специалния им ден!

Цена

19,90 лв.

Добавете още

Добави купа
  • Купа звезда за 50-годишен юбилей
    + 10,70 лв.
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Честитете 50-годишния юбилей на Ваш близък приятел или роднина с тематична керамична чаша! Върху чашата има надпис Happy Birthday, а до него в червен кръг е изписана цифрата 50. Чашата е практично решение, което юбилярът ще използва в ежедневието си и ще си спомня с усмивка за празника. Отбележете кръглата годишнина подобаващо и изпъкнете с подаръка!


Класическа порцеланова чаша.
Не се препоръчва употреба в миялна машина.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Вместимост: 330 мл

Диаметър: 8,5 см

Височина: 10 см

Видове подаръци: Чаши

По интереси: Забавни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.