Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Колаж от Ваши снимки Рибар №1

Арт.№ 0330252

Колаж с Ваши снимки "Рибар №1" е страхотен подарък за любителите на риболова. Продуктът е подходящ за всеки специален повод, като имен ден или рожден ден. Бъдете оригинални, като изберете персонализиран подарък!

При извършване на редакция по темплейта, се заплащат 10 лв. допълнително.

Цена

29,99 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Създайте колаж с Ваши снимки "Рибар №1" - страхотен подарък, с който да зарадвате любителите на риболова.

Всеки обича персонализираните подаръци, за които сте положили особено старание!

Подходящ подарък за рожден ден, имен ден или годишнина.

Поднесете не просто колаж, поснесете цяло изживяване!

Размер на колажа - А3

Материал на рамката - PVC

Внимание - за изработката на колажа е необходимо да ни изпратите снимки на info@podaraci.bg

Време за доставка: 1-2 работни дни

Материал: PVC

Размер: А3

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.