Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Колаж от Ваши снимки Сърце

Арт.№ 0330121

Създайте колаж "Сърце” с Ваши снимки - страхотен подарък, с който да покажете на по-добрата си половинка своите силни чувства, лично старание и внимание към детайла!

Всеки обича персонализираните подаръци, за които сте положили особено старание!

Подходящ подарък за Деня на влюбените или годишнина.

Създайте романтичен колаж за младоженци или годишнина на родителите Ви. Изберете най-ярките и щастливи снимки, които показват любовта и хармонията във връзката.

Поднесете не просто колаж, поснесете цяло изживяване!

Внимание - за изработката на колажа е необходимо да ни изпратите снимки на info@podaraci.bg

Цена

29,99 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Създайте колаж "Сърце” с Ваши снимки - една страшно мила и романтичн идея, която ще Ви донесе много червени точки за Празника на любовта или годишнина.

Очаровайте Вашата половинка с емоционален подарък за душата!

Подходяща изненада за сватба или годишнина на приятели. Поднесете им пожелание за семейно щастие с колаж от техни общи снимки.

Доверете се на нашето предложение - сантиментално, оригинално и безупречно изпъпнено!

Подарете емоционален и нежен подарък, който дълго ще се помни. 

 

ВАЖНО!!! За да изглежда Вашият колаж наистина добре, е необходимо при подбора на снимките да се съобразите със следните изисквания:

- Снимки от мобилни телефони и такива, които не са ясни и нямат фокус, няма да бъдат приемани.

Колажът се изработва на софтуер, който нарежда снимките на свободен принцип. Не може да се определя коя снимка да бъде в центъра или на желано от Вас място. Колажът се изработва във размер А3 (29,7х42 см).

За изработката на колажа са необходими около 20 - 30 снимки.

Вашият уникален колаж ще бъде отпечатан на фотохартия и ще бъде поставен в красива рамка!

Време за доставка: 1-2 работни дни

Размер: А3

Материал: PVC

Видове подаръци: Грамоти и колажи

По интереси: Романтични

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.