Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Колекция Св. Богородица Умиление

Арт.№ 0420012

Подарете един нежен подарък, който носи много символика в себе си - колекция Св. Богородица Умиление. Поднесете елегантно бижу и скъп спомен със сантиментална стойност.

Отправете чистосърдечните си пожелания за здраве, сила и закрила за сватба, кръщене, юбилей или друг специален повод. Изпъкнете с емоционален подарък!

Цена

177,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Колекция "Св. Богородица Умиление" - един стойностен и много елегантен подарък за специален поводи, като юбилей, рожден ден, кръщене, дипломиране, годишнина, сватба. 

Пожелайте сила, закрила, благоденствие и любов на всеки скъп за сърцето Ви човек. Подаръкът е подходящ и за колекционери и ценители на монети и медали. 

Колекцията се състои от сребърен медал и медал с масивно златно покритие. Към всеки сребърен медал е добавен обков, с помощта на който може да се използва като медальон.

Света Богородица Умиление е един от най-разпространените видове изображения на Пресвета Богородица с Младенеца. Ликът ѝ се свързва със закрила, сила и любов. 
Св. Богородица Умиление е покровителка на майчинството, помага на жените да се сдобият с рожба. Тя откликва  при всяка молба, отправена с чисто сърце и искрена вяра. Утешава всички страдащи и помага на нуждаещите се. 

Време за доставка: 1-2 работни дни

Материал: Мед с цялостна позлата, Сребро

Размер: сребро – 24 мм; мед- 40 мм

Видове подаръци: Медали и Монети

По интереси: Луксозни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.