Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Колекция Свети Мина

Арт.№ 0420009

Колекцията се състои от сребърен медал и медал с масивно златно покритие. Към всеки сребърен медал е добавен обков, с помощта на който може да се използва като медальон. Поднесете един стилен и изящен подарък с много сила и символика. 

Подходящ подарък за имения ден на всеки с името Виктор, Виктория, Минчо и Минка. 

Изберете за всяка любима жена с пожелания за вяра, сила, закрила и благоденствие. 

Цена

177,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Колекцията се състои от сребърен медал и медал с масивно златно покритие. Към всеки сребърен медал е добавен обков, с помощта на който може да се използва като медальон. 

Свети  Мина бил войник в Египет и изповядвал християнската вяра. По това време в Рим царували Диоклециан и Максимиан. Те преследвали с жестокост всички християни, които не се покланят на идолите. Мина загубил живота си през 296 година, тъй като ревностно отстоявал и защитавал христовата вяра.

Хората, които са отправяли молитва пред иконата на Свети Мина или в негов манастир, твърдят, че светецът прави чудеса. Стотици са жените, които ходят там и се молят на Свети великомъченик Мина да заченат, а след това се връщат в манастира му да кръщават децата си, казвайки: „Това е чудо!”.

Свети Мина е покровител и на сираците и бездомните, на всички народни лечители, знахари, войни, както и на хората, поели на дълъг път.

Светецът закриля и жените, затова те се молят пред иконата на светеца за рожба, за здраве на децата си, за радост и благополучие на дома.

Св. Мина е покровител на семейството и неговото благоденствие. Всяка година на 11 ноември се почита свети Мина. Имен ден празнуват: Виктор, Виктория, Минчо и Минка. Името му означава „месечина, луна“.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Материал: Мед с цялостна позлата, Сребро

Размер: сребро – 24 мм; мед- 40 мм

Видове подаръци: Медали и Монети

По интереси: Луксозни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.