Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Колело на обещанията за Нея

Арт.№ 0360005

Подарете на Вашата половинка - гадже, годеница, съпруга - една нестандартна покана за обещания!

Една страхотна идея за двойки, с която да отпразнувате подобаващо специална дата - годишнина, Свети Валентин или просто една обикновена вечер, която ще превърнете в необикновена!

Бъдете оригинални и очаровайте с обещания, които после обаче ще изпълните с усмивка!

Цена

5,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подарете на Вашата половинка една нестандартна покана за обещания! На гърба на кутията можете да попълните към кого е отправена, както и кой прави подаръка. Ако много пъти сте обещавали нещо, но не сте го изпълнявали, сега е моментът да го сторите!

Поднесете забавна игра на обещания, която ще предизвика много емоционални и усмихнати моменти. 

Изненадайте любимия човек за годишнина, 14 февруари, рожден ден или без повод - просто за да трупате вълнуващи спомени заедно!

В кутия с размери 10x1,7x10,5 см ще откриете кръгло колело-диск, с различни обещания и идеи.

Кръглото колело съдържа общо 16 разделения и е с диаметър 9,7 см.

Завъртете стрелката и следвайте инструкциите!

Подходящ подарък за рожден ден, имен ден и всякакъв друг повод!

Диаметър: 9.7 см

Размер: 10 x 1.7 x 10.5 см

Време за доставка: 1-2 работни дни

По интереси: Забавни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.