Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Комплект колие и обици Twilight

Арт.№ 1020005

Комплект колие и обици от колекция Twilight е стилен подарък за дами по случай дипломиране, абитуриентски бал, рожден ден или друг повод, който заслужава да бъде отбелязан с подобаващ подарък. Изящен дизайн, прецизна изработка и прекрасна кутийка за завършек - какъв по-класен подарък от този? Заложете на едно елегантно решение, което ще обере овациите!

Цена

146,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Колекция Twilight пресъздава прехода от деня към вечерния здрач, преди настъпването на нощта. Бижутата се отличават с прецизна ръчна изработка чрез патентованата техника на Pointiage и съответните ексклузивни материали. За направата им са използвани кристали и стомана. Комплектите Twilight включват правоъгълни обици и колие, особено подходящи за дамите, които обичат правилните геометрични форми. Цветовете на еднакво големите кристали преливат плавно от по-светли към по-тъмни нюанси.

Характеристики:

• Метална основа: висококачествена неръждаема/медицинска стомана (316L)
• Верижка: висококачествена неръждаема/медицинска стомана (316L)
• Дължина на колието: 25 мм
• Дължина на верижката: 45 см
• Диаметър на обецата: 25 мм
• Произход на кутийката към бижуто: Германия
• Колекция: Twilight

 

Код в златно: S072BK1-2
Код в лилаво: SS072GK1-2
Код в розово: SS072HK1-2
Код в светлосиньо: SS072EK1-2
Код в синьо: SS072DK1-2
Код в черно: SS072AK1-2

Време за доставка: 3-5 работни дни

Видове подаръци: Бижута

По интереси: Интересни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.