Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Комплект Време за Нея в кутия сърце

Арт.№ 0330198

Дамски комплект "Време за Нея" е оригинално решение за подарък, който да поднесете на Мама, Баба, съпруга или гадже, на любимата колежка или на най-добрата приятелка. Кутията с изненади е чудесен избор за специални поводи, като рожден ден, 8 март, Свети Валентин, годишнина. Предлага се в два варианта - с балсам за устни или шалче тип фишу.

Цена

59,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчен комплект "Време за Нея" е стилен подарък за жени, който включва:

- Пенливото вино, 200 мл
Пенливото вино е марка Остерайх Голд, Алк. 9,5%
Златни късове от 23-каратово злато
С подаръчна картонена кутия

- Чаша за шампанско с надпис "Истинска жена, за която няма невъзможни неща!"
Чашата е стъклена, с вместимост 200 мл
Височина: 18 см

- Маска за лице розово злато, фолио
Хидратираща, с ефект против бръчки. Марка IDC.

- Балсам за устни розов макарон ИЛИ шалче тип фишу (в зависимост от избрания вариант)

- Розава кутия сърце с прозрачен капак, в която са поставени продуктите.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни комплекти

По интереси: Луксозни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.