Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Чаши за младоженци с гравирани имена и дата

Арт.№ 0330673

Предлагаме Ви персонализиран подарък за сватба - 2 броя еднакви чаши, на които се гравират имената на младоженците и датата на тяхната сватба. Подаръкът е отличнен избор и за годишнина от сватба.

Изберете чаши за шампанско, бяло или червено вино и подарете един незабравим подарък!

Тъй като комплектът е персонализиран и се изработва специално за Вас, фирмената политика на Podaraci.bg изисква той да бъде заплатен предварително.

Цена

51,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Предлагаме Ви оригинално решение за персонализиран подарък за сватба или годишнина от сватба. Чашите се отличават с красив дизайн, а това, че на тях се гравират имената на празнуващите и датата на сватбата, ще превърне подаръка в скъп спомен.

 

Информация за чашите

За бяло вино
Вместимост: 360 мл. Материал: стъкло. Височина: 21,5 см. Диаметър: 7,8 см.

За червено вино
Вместимост: 580 мл. Материал: стъкло. Височина: 23 см. Диаметър: 9,2 см.

За шампанско
Вместимост: 160 мл. Материал: стъкло. Височина: 23 см . Диаметър: 5,3 см.

Чашите може да се използват в съдомиална машина.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Сервизи

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.