Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Сватбена кошница с 3 вина и грамота

Арт.№ 0330573

Поканени сте на сватба и се чудите какъв оригинален подарък да поднесете? Нашето предложение е специална сватбена кошница с три бутилки вино и грамота.

Първата бутилка е вино розе с персонализиран етикет с имената на младоженците. Бутилката трябва да бъде отворена и изпита в деня, когато се роди първата рожба!
Втората бутилка е бяло вино с персонализиран етикет с имената на младоженците. Бутилката се пази до тяхната сребърна сватба!
Третата е червено вино и е за златната им сватба!
На всяка бутилка сме поставили етикет, който ще се запази през годините, и така сме предали посланието на кошницата. 

Вината са Menada, 750 мл.

Продуктът включва още грамота в рамка.

Забележка! Кошницата се украсява според наличната украса и е възможно да бъде по-различна от варианта на снимката. Като съдържание е същата.

Цена

99,55 лв.

Изберете кошница

  • Вариант 1
  • Вариант 2

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Специална сватбена кошница с три бутилки вино и грамота - оригинален сватбен подарък!

Първата бутилка е вино розe с персонализиран етикет с имената на младоженците. Бутилката трябва да бъде отворена и изпита в деня, когато се роди първата рожба!
Втората бутилка е бяло вино с персонализиран етикет с имената на младоженците. Бутилката се пази до тяхната сребърна сватба!
Третата е червено вино и е за златната им сватба!
На всяка бутилка сме поставили етикет, който ще се запази през годините, и така сме предали посланието на кошницата.
Продуктът включва още грамота в рамка.
Чудесен сватбен подарък!

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни кошници

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.