Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Кошница с плодове, кафе и други изненади

Арт.№ 0331341

В красиво аранжираната кошница сме поставили плодове според сезона, кафе в метална кутия, ядки и вафли. Подаръкът е подходящ за всеки специален повод. Подарете на учителка, сестра, приятелка, майка, баба, колежка!

За поръчка на повече от 8 кошници получавате отстъпка от цената! Свържете се с наш консултант на info@podaraci.bg.

Цена

85,55 лв.
71,01 лв.
Спестявате 14,54 лв.

Остават:


Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Какво включва подаръчната кошница:

- Микс печени ядки Пауър 120 г на "Ройс";
- Вафли All-Bio, 175 г;
- Мляно кафе Illy Intenso в метална кутия, 125 г;
- 3 вида плодове: 500 г банани, 500 г круши, 1 бр. ананас - те може да бъдат заменени с други сезонни плодове.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни кошници

По интереси: Интересни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,5 лв -Цената до адрес на клиента е 7,5 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.